מתכון סיידר תפוחים, רום וקינמון | השף הלבן

סיידר תפוחים, רום וקינמון

משקה חורפי חם ומפנק לאירוח מושלם

מאת: שף אבי שליסל
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סיידר תפוחים, רום וקינמון
המרכיבים ל10 מנות:
  • 2 כוסות תרכיז תפוחים
  • 1/2 2 ליטר מים
  • 2 מקלות קינמון
  • 2 תפוח עץ גרנד
  • 3/4 כוס רום
הוראות הכנה:
  • 01.

    מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים.

  • 02.

    מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים.

  • 03.

    יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את הרום.

  • 05.

    להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס.

הכנת? כאן מדרגים
(94)