מתכון סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי | השף הלבן

סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי

סטייק אנטריקוט ברוטב בלסמי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי
המרכיבים ל3 מנות:
  • 1 מגש סטייק אנטריקוט "אדום אדום"
רכיבי הרוטב:
  • 1 גזר גדול מחולק ל - 4
  • 1 בצל בינוני מחולק ל- 4
  • 2 כוסות יין אדום מרלו או קברנה
  • 0.5 כוס חומץ בלסמי
  • 2 כפיות סוכר
הוראות הכנה:
  • 01.

    מכניסים את כל חומרי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.

  • 02.

    מנמיכים להבה לבינונית נמוכה ומצמצמים את הרוטב לכ 1/3 - 1/2 מהכמות המקורית (כ 30-40 דקות). הרוטב צריך להסמיך כך שבטבילת כף עץ תתקבל שכבה. מסננים ומצננים. ניתן ומומלץ להכין כמות רוטב גדולה מראש למזוג לתבנית לקוביות קרח ולשמור במקפיא.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(103)