מתכון סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי | השף הלבן

סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי
המרכיבים ל6 מנות:
  • 2 שקיות אבקת סחלב מוכן ( 112 גרם ביחד )
  • 2 כוסות חלב תנובה
  • 2 מכלים שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
לסירופ מי ורדים:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית תמצית מי ורדים
לעיטור:
  • 80 גרם פיסטוק חלבי מקולף קלוי וקצוץ דק
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופןההכנה:

  • 02.

    שמים את אבקת הסחלב בסיר מוסיפים חלב ושמנת ובוחשים. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי בחישה רצופה בעזרת מטרפה ידנית 5 דקות. מסירים מהאש ויוצקים לגביעי זכוכית. מצננים מספר שעות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    שמים בסיר קטן סוכר ומים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים על להבה נמוכה עד שהסירופ מסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים מי ורדים, מערבבים, מצננים ומקררים היטב.

  • 04.

    לפני ההגשה, יוצקים על הסחלב הקר מעט מהסירופ מעטרים בפיסטוק חלבי ומגישים. לגיוון - אפשר לעטר את המנה בצימוקים בהירים מושרים בברנדי למשך שעתיים.

הכנת? כאן מדרגים
(116)