סגנקי – גבינה מטוגנת עם פלח לימון
גבינה טובה מושחמת קלות עם פלח לימון ולחם טרי. פשטות מנצחת
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 1 חבילת גבינת חמד 5% או 16% "פיראוס", פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- 1/2 כוס קמח
- שמן לטיגון
- להגשה: פלחי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מקמחים את פרוסות הגבינה. מחממים 2 ס"מ שמן במחבת נון-סטיק (חשוב מחבת למניעת הדבקה) ומטגנים את פרוסות הגבינה המקומחות דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה. מגישים עם פלחי לימון ולחם.
הכנת? כאן מדרגים