סגנקי - גבינה מטוגנת עם פלח לימון | השף הלבן

סגנקי – גבינה מטוגנת עם פלח לימון

גבינה טובה מושחמת קלות עם פלח לימון ולחם טרי. פשטות מנצחת

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סגנקי - גבינה מטוגנת עם פלח לימון
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
  • 1 חבילת גבינת חמד 5% או 16% "פיראוס", פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • להגשה: פלחי לימון
הוראות הכנה:
  • 01.

    מקמחים את פרוסות הגבינה. מחממים 2 ס"מ שמן במחבת נון-סטיק (חשוב מחבת למניעת הדבקה) ומטגנים את פרוסות הגבינה המקומחות דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה. מגישים עם פלחי לימון ולחם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)