נתחונים בנוסח מונגלי | השף הלבן

נתחונים בנוסח מונגלי

מומלץ להגיש על מצע של עלים ירוקים או על אורז מאודה. מתאים מאוד גם כמנה ראשונה.

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נתחונים בנוסח מונגלי
המרכיבים ל6:
  • ​1 ק"ג סינטה או כף או שייטל טרי "אדום אדום", פרוס דק (3 מ"מ כל נתח)
למרינדה:
  • 5 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 1 כוס רוטב סויה משובח
  • 1 כוס יין שרי יבש לבישול (או יין לבן)
  • 2 כפות סוכר
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים רק החלק הירוק
  • שמן לשימון הגריל
הוראות הכנה:
  • 01.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי המרינדה תוך המסת הסוכר.

  • 03.

    משרים את נתחי הבשר במרינדה למס' דקות, מסננים וצולים בזריזות על מחבת גריל משומנת לוהטת או על גריל לוהט. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)