מתכון נקניק שוקולד | השף הלבן

נקניק שוקולד

לא רק לילדים: קינוח שוקולדי צונן וטעים

מאת: מירה רוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נקניק שוקולד
המרכיבים ל30 מנות:
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית תמצית רום
  • 1 מעדן שוקולד
  • 350 גרם ביסקוויטים מרוסקים לאבקה
הוראות הכנה:
  • 01.

    ממיסים בסיר בינוני על אש קטנה סוכר, קקאו, חמאה ויין. מורידים מהאש.

  • 02.

    מוסיפים מעדן שוקולד, תמצית וניל ורום, מערבבים היטב ומוסיפים את הביסקוויטים.

  • 03.

    פורסים נייר אפיה. מניחים לאורך קצה הנייר חצי מהתערובת ומגלגלים -נוצר נקניק שמצופה בנייר אפיה. עושים שוב את אותה פעולה עם המחצית השניה של התערובת. 4 מקפיאים. לפני ההגשה מחלקים לפרוסות ומקלפים את הנייר.

הכנת? כאן מדרגים
(83)