• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • ארוחת ערב
  • ניוקי מוקפץ בעגבניות, חציל וגבינת צאן
ספריית-השף
  • מרק גספצ'ו אנדלוסי
  • מתכון לפילה מוסר
  • כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
  • ביצים עלומות מסתתרות בגלימתן מעל צנים ברוטב יוגורט

ניוקי מוקפץ בעגבניות, חציל וגבינת צאן

מנת ניוקי חגיגית ומעניינת

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
ניוקי מוקפץ בעגבניות, חציל וגבינת צאן
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 4 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חציל בינוני
  • 6 כפות שמן קנולה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 6 עגבניות אדומות, בשלות
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 2 שיני שום חצויות ופרוסות דק
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • 3 עגבניות מיובשות, קצוצות
  • 4 עלי בזיליקום קצוצים דק
  • 600 גרם ניוקי (קפוא או בוואקום)

איך מכינים:

אופן הכנה:

1. קולפים את החציל בעזרת קולפן וחותכים לקוביות של ס"מ וחצי רבוע.
2. מחממים במחבת שטוחה וגדולה 3 כפות שמן קנולה וצולים את קוביות החצילים כ-5-7 דקות מעל חום בינוני, עד רכות קלה וקבלת צבע שחום, מצננים מעל נייר סופג. קוביות החציל יישארו מרובעות ויפות.
3. בסיר בינוני ורחב מחממים 3 כפות שמן זית וצולים את הבצל כ-5 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
4. אם הניוקי קפוא, מפשירים על השיש לפרק זמן קצר (למצב של חצי קפוא).
5. מוסיפים את העגבניות וצולים ל-2 דקות תוך ערבוב מעל חום בינוני.
6. מתבלים בכפית סוכר שטוחה, שיני השום הפרוסות, העגבניות המיובשות, 3 קורט מלח, קורט קטן של פלפל שחור טחון ומערבבים.
7. מערבבים מעל חום בינוני-גבוהה למשך 10 דקות.
8. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים לעוד 3-4 דקות תוך ערבוב קל.
9. במחבת שנצלו החצילים מוסיפים 3 כפות שמן קנולה ומחממים לחום בינוני.
10. מפרידים בעדינות את הניוקי ומוסיפים אל השמן בהדרגה.
11. מנערים קלות ומקפיצים ל5-8 דקות מעל חום בינוני, כך שהניוקי יצלו מבחוץ ויקבלו צבע שחום עדין. הניוקי לא עוברים בישול אלה הקפצה הנותנת להם מרקם חיצוני פריך ומרקם פנימי נימוך.
12. יוצקים מהרוטב החם לכוס קוקטייל רחבה.
13. מעל מניחים מנה של ניוקי, מעל מהגבינה המפוררת וחציל מעל הכל.
14. מגישים חם כמנה ראשונה.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מרק גספצ'ו אנדלוסי
  • מתכון לפילה מוסר
  • כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
  • ביצים עלומות מסתתרות בגלימתן מעל צנים ברוטב יוגורט
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו