מתכון נודלס ירקות סיני עם טופו | השף הלבן

נודלס ירקות סיני עם טופו

ארוחה מלאה ובריאה לצהריים, במיוחד לצמחונים וטבעונים

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נודלס ירקות סיני עם טופו
המרכיבים ל4 מנות:
  • קורט קורנפלור
  • נודלס
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל צהוב קטן
  • 1 פלפל ירוק קטן
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 2 קישואים בינוניים
  • 6 יחידות תירס גמדי של "סנפרוסט", מופשר
  • 1 גזר קטן
  • 2 כפות שמן סויה
  • 1 כף שמן זית
  • 1/3 כפית שום כתוש
  • 1/2 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות סויה איכותית
  • 1 כף גדושה רוטב ברביקיו
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים ביחד את הדבש, קורט קורנפלור, שום כתוש, קורט מלח, כף מים, 3 כפות סויה וכף גדושה בברביקיו למרקם אחיד.

  • 02.

    מרככים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומצננים.

  • 03.

    חותכים לרצועות דקות את הפלפל האדום, הפלפל הירוק, הבצל, הקישואים, התירס הגמדי והגזר.

  • 04.

    מחממים סיר רחב או ווק מעל חום גבוהה עם 2 כף שמן סויה וכף שמן זית.

  • 05.

    כשהשמן ממש חם מוסיפים את הירקות ומערבבים כל כמה שניות, לצלייה למשך 5 דקות עבור ריכוך קל של הירקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מוסיפים את הטופו, הנודלס המבושל והרוטב ומערבבים היטב ביחד ל-2 דקות מעל חום בינוני

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מגישים מיד, ניתן להגיש בליווי מקלות אכילה סיניים (להשיג ברשתות השיווק)  

הכנת? כאן מדרגים
(236)