נאגטס טופו בצורות - מתכון למנה ממכרת! | השף הלבן

נאגטס טופו בצורות

נאגטס טופו, סופר פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שאף ילד לא יסרב להם עם אפשרות ללא גלוטן

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נאגטס טופו בצורות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
  • שמן לטיגון
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו תנובה בטעם טבעי, פרוס לפרוסות בעובי 1/2-3/4 ס"מ
לבלילה:
  • 3 כפות קמח כוסמין מלא (או קמח חומוס לנמנעים מגלוטן)
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת קארי (לא הכרחי)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כוס מים
הוראות הכנה:
  • 01.

    קורצים בטופו צורות בעזרת קורצני עוגיות או חותכים כל פרוסה ל-

  • 02.

    מערבבים את מרכיבי הבלילה למעט המים לתערובת אחידה. מוסיפים מים בהדרגה עד קבלת בלילה סמיכה.  

  • 03.

    מחממים שמן במחבת לטיגון חצי עמוק. טובלים כל פיסת טופו בבלילה ומטגנים בשמן החם כ 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג. מגישים חם עם קטשופ.* קרצתם צורות בטופו ונשארו שאריות טופו? הכינו מהם קציצות טופו מעולות כמו פה

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)