תרד עם גבינת עיזים

מנה ראשונה (או תוספת) סופר-מהירה: תרד בשילוב גבינות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תרד עם גבינת עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) תרד עלים מוקפא "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (של 400 גרם) בצל מוקפא "סנפרוסט"
  • 1 כף חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט טחון
  • 2 כפות קרם פרש
  • 6-4 כפות גבינת עיזים "פרומעז" של תנובה (כף לכל סועד)

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מעבירים את התרד המוקפא לכלי מתאים למיקרוגל (700 ווט) ולחמם כ-3 דקות בעוצמה גבוהה.
2. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות.
3. מווסיפים את התרד המוקפא והתבלינים ומבשלים כ-5 דקות.
4. מוסיפים את הקרם פרש ומערבבים.
5. יוצרים כדורים מגבינת העיזים ומפזרים על התרד בזמן ההגשה.

דרג: