תפיחות תרד קטנות

מנה ראשונה מיוחדת על בסיס תרד אפוי עם נגיעות גבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפיחות תרד קטנות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות / תבנית מאפינס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם תרד טחון מוקפא "סנפרוסט"
  • 250 גרם גבינת ריקוטה מפוררת
  • 4 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 4 כפות גבינת מוצרלה מגוררת
  • 2 כפות קמח תופח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 1 כף חמאה או שמן זית
  • 2 כפות גבינת פרמז׳ן מגוררת

אופן הכנה:


1. מחממים תנור אפיה לחום בינוני של 170 מעלות.
2. מפשירים את התרד במיקרוגל (במצב הפשרה) וסוחטים היטב במסגננת.
3. מערבבים בקערה את התרד המופשר עם גבינת הריקוטה והמוצרלה.
4. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם שמנת מתוקה, מוסיפים לקערת התרד ולערבב היטב.
5. מוסיפים את הקמח והתבלינים.
6. משמנים את התבניות ולחלק את התערובת.
7. מפזרים מעל גבינת פרמזן ואופים במשך 20-15 דקות עד קבלת גוון זהוב.
לגיוון: ניתן להגיש עם מעט קרם פרש או יוגורט.

דרג: