תפו"א אפויים עם בצל

תוספת תפוחי אדמה שמשתלבת נהדר לצד מנת עוף או בשר

מאת: רחמים קטוע

דרג:
תפו"א אפויים עם בצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פלפל שחור-לפי הטעם
  • מרק עוף
  • פפריקה אדומה
  • 6 תפו"א גדולים ומקולפים
  • 1 בצל יבש גדול
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה:

אופן ההכנהף

1. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות
2. חותכים את הבצל קצוץ דק
3. שמים בקערה את תפוחי האדמה, מוסיפים מעט שמן ומעסים בידים
4. מוסיפים את הבצל וגם מעסים בידים
5. משמנים תבנית במעט שמן ומסדרים את תפוחי האדמה  והבצל בתבנית
6. מוסיפים לתבנית מרק עוף בכמות שיכסה את תפוחי האדמה
7. מוסיפים פילפל שחור ופפריקה אדומה
8. מכניסים לתנור עד שתפוחי האדמה רכים
 

דרג: