תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור

תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בשר טחון הודו/עוף
  • בשר טחון בקר
  • 2 בצלים לבנים
  • מלח,פלפל,פפריקה חריפה,פפריקה מתוקה,כורכום לפי הטעם
  • 5 שיני שום
  • כף שמן זית
  • 7 תפוחי אדמה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מערבבים את הבשר טחון בקר וההודו ביחד
2.מוסיפים את המלח פלפל פפריקה חריפה פפריקה מתוקה וכורכום
3.מטגנים בצל אחד ומוסיפים אותו לבשר מערבבים טוב טוב הכל ביחד ויוצרים עיגולים
4.חותכים את תפוח האדמה לעיגולים מבשלים אותם בסיר עד שהם חצי מוכנים מוציאים אותם ושמים לתוך תבנית אפיה ,
5.מחממים את התנור ל200 מעלות ,
6.חותכים את הבצל השני לעיגולים ושמים אותו על התפוחי אדמה
7.אז שמים שם גם את הקציצות(כדורי בשר)
8.מכניסים לתנור מעבירים את החום ל-150 מעלות ואופים במשך חצי שעה
9.מידי פעם נכנסים לבדוק עם זה מוכן עם זה מוכן ליפני אתם יכולים לכבות להוציא מהתנור ולאכול,בתאבון :)
דרג: