תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: מתכון גולש

דרג:
תפוח אדמה מוקרם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 3 בצלים
  • 4 שיני שום
  • כף שמן לטיגון
  • 500 גרם תרד קפוא, לאחר הפשרה
  • 200 גרם חלב קוקוס (חצי פחית שימורים)
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. עוטפים את תפוחי-האדמה בנייר כסף ואופים בתנור כשעה וחצי בחום בינוני.
2. וצצים את הבצל ואת השום ומטגנים עד להזהבה.
3. מוסיפים את התרד ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל.
5. מטגנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במשך שלוש דקות ומורידים מהאש.
6. חוצים כל תפוח אדמה לשניים ויוצקים מהרוטב על כל מחצית.
7. מגישים חם.

דרג: