תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם מושלם כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוח אדמה מוקרם
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 5 תפוחי אדמה
  • גביע קוטג’ תנובה 5%
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 27% מסדרת "השף הלבן"
  • כוס פתיתי גבינת עמק למאפים מסדרת "השף הלבן"

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2. מבשלים בסיר עם מים  את תפוחי האדמה עם הקליפה כ- 10 דקות
3. עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר כסף, אופים במשך שעה ומוציאים את תפוחי האדמה
3. חורצים חריץ עמוק בכל תפוח אדמה
4. מערבבים את הגבינות וממלאים את תפוח האדמה בעזרת כפית
5. אופים למשך 10 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה ומקבלת גוון זהוב 

 

דרג: