תפוחי אדמה צלויים עם פטריות פורטובלו ומרווה

תפוחי אדמה צלויים עם פטריות פורטובלו ומרווה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה צלויים עם פטריות פורטובלו ומרווה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מלח
  • 6 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • 6 ענפי מרווה טריה
  • פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס נוזל יסודי או מרק צח
  • 3 שיני שום חצויות לאורכן
  • סלסלת פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
2. את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לקוביות בינוניות.
3. מרתיחים סיר בינוני עם מים וכפית מלח ומוסיפים את תפוחי האדמה ל-10 דקות של בישול חלקי. מסננים.
4. מעבירים לתבנית ומערבבים עם ענפי המרווה, 2 קורט מלח, פלפל שחור, 4 כפות שמן זית, שיני השום החצויות, חצי כוס נוזל ומערבבים היטב וצולים ל-15 דקות ללא כיסוי.
5. מוסיפים את הפטריות וצולים לריכוך מלא של תפוחי האדמה, כ-20-25 דקות לערך-ללא כיסוי.

דרג: