תפוחי אדמה צלויים בשמנת וטימין טרי

תוספת מצוינת לארוחה צמחונית

מאת: תמר געש

דרג:
תפוחי אדמה צלויים בשמנת וטימין טרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קילו תפוחי אדמה
  • 1 קרם בישול צמחי 5% "השף הלבן"
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס
  • טימין טרי
  • שמן זית

אופן הכנה:

1. מקרצפים היטב את תפוחי האדמה, משאירים את הקליפה, חותכים לפרוסות אך משאירים אותן מחוברות למטה.
2. משמנים תבנית חסינת חום בנדיבות עם שמן זית.
3. מסדרים את תפוחי האדמה, שופכים קופסה של קרם לבישול צמחי, ממליחים ומפלפלים, מפזרים עלעלי טימין טריים וצולים בחום גבוה כשעה בתנור.
דרג: