תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין

תפוחי אדמה שילדים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6-7 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • תבלין קייג'ין אמריקאי (להשיג ברשתות השיווק)
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום כתוש

אופן הכנה:


אופן הכנה: 
1. שוטפים ומקרצפים היטב את תפוחי האדמה. לא מקלפים אותם.
2. חוצים את תפוחי האדמה לאורך וחותכים כל חצי לארבע.
3. ממלאים 3/4 סיר גדול במי מלח ומרתיחים.
4. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 7-8 דקות, עד לריכוך קל.
5. מסננים ומצננים.
6. מייבשים את תפוחי האדמה במסננת ומעבירים לתבנית.
7. מחממים את התנור לחום גבוה.
8. מתבלים בקייג'ין, בשמן הזית והשום הכתוש ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
9. פורסים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית וצולים בתנור ללא כיסוי למשך 30 דקות לערך.
10. מגישים חם.

דרג: