תפוחי אדמה פריכים צלויים עם נקניקיות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה פריכים צלויים עם נקניקיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 4 נקניקיות עגל
  • 1/2 בצל סגול
  • מלח
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה:

הכנה:
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות לא גדולות.
2. את הבצל האדום קולפים ופורסים דק.
3. את הנקניקיות חותכים לעיגולים ברוחב 1 ס"מ.
4. מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבת גבוהה ורחבה ומוסיפים את תפוחי האדמה.
5. צולים ומערבבים כל כמה דקות עם כף שטוחה (תרווד), הערבוב יהיה מלמטה צמוד לתחתית החמה, כדי לשחרר את תפוחי האדמה ולהפוך בעדינות.
6. לאחר 15 דקות מוסיפים את הבצל והנקניקיות וצולים לעוד -15-10 דקות.
7. ממליחים ומגישים חם.
 
דרג: