תפוחי אדמה עם בצל מטוגן וזיתים

מנה זריזה וקלה להכנה של תפוחי אדמה קריספיים עם בצל מטוגן וזיתים למנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה עם בצל מטוגן וזיתים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן עבודה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • תפוחי אדמה קטנים
  • זיתים ירוקים או שחורים או שניהם פרוסים לטבעות
  • 4 בצלים חתוכים לטבעות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מרתיחים מים עם מלח ומוסיפים את תפוחי האדמה
2. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מטגנים במחבת בצל עד הזהבה ומוסיפים זיתים שחורים או ירוקים או שניהם
3. מוציאים את תפוחי האדמה ומסננים את המים 
4. מניחים את תפוחי האדמה המבושלים בתבנית ומעליהם את תערובת הבצל המטוגן והזיתים
5. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
6. מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף
7. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות
8. מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות למשך 5 דקות נוספות להשחמה



 


דרג: