תפוחי אדמה מטוגנים ברוטב צ`ילי מתוק

מתכון טעים כמנה עיקרית או כתוספת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דליה

דרג:
תפוחי אדמה מטוגנים ברוטב צ`ילי מתוק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כ-7 תפוחי אדמה בינוניים
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 פלפלים מצבעים שונים - חתוכים לרצועות דקות
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כחצי כפית בזיליקום יבש
  • מלח פלפל
  • שמן זית לטיגון
  • לפיזור מעל:
  • פטרוזיליה קצוצה גס

אופן הכנה:

הכנה
1. חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים ומטגנים עד להזהבה בהירה.
2. במחבת נפרדת מטגנים את רצועות הבצלים לאחר שהתרככו מעט, מוסיפים את רצועות הפלפלים
ומטגנים יחדיו עד לריכוכם.
3. מאחדים את תפוחי האדמה המטוגנים עם הבצלים והפלפלים בקערה, מתבלים בתבלינים ויוצקים את רוטב הצ'ילי כך שיכסה את כל תפוחי האדמה.
4. מערבבים בעדינות הכל יחדיו,
5. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים בעודו חם.

דרג: