תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל

תפוחי אדמה כתוספת מאד לא שגרתית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שמנת לבישול
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 בצל
  • 6 שיני שום כתושים
  • קופסת תירס גרגירים
  • חבילה של גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה:

1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים ומכניסים למים רותחים לכמה דקות.
2. מוציאים מניחים אחד ליד השני בתבנית.
3. מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, טיפה מרק עוף פרווה, פלפל שחור. מוסיפים את התירס, השמנת לבישול, הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה ומביאים לרתיחה.
4. מוזגים על תפוחי האדמה. מפזרים מעל גבינה מגורדת ומכניסים לתנור למשך 40 דק' עד שמתקבל צבע זהוב חום על המרקם.


דרג: