תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

תפוחי אדמה מוקרמים ברוטב שמנת, אורגנו ואגוז מוסקט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: איטל

דרג:
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • תפוחי אדמה (שניים לכל סועד לפי מספר הסועדים)
  • 1 שמנת מתוקה
  • גבינת פרמז'ן מגוררת או פירורי עמק של השף הלבן
  • אורגנו
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. פורסים פרוסות תפוחי אדמה על תבנית ומעל מגרדים אגוז מוסקט.
2. שופכים שמנת מתוקה מעל וקצת אורגנו.
3. מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות.
דרג: