תפוחי אדמה מוקרמים בגבינה

תוספת נפלאה לכל מנה: פלחי תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת וגבינה

מאת: אסתר ברון

דרג:
תפוחי אדמה מוקרמים בגבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 תפוחי אדמה
  • 250 גרם גבינת חמד כפרית של פיראוס
  • שמן לשימון התבנית
  • 2 גביעים שמנת חמוצה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. משמנים תבנית מלבנית ומחממים תנור ל-180 מעלות (חשוב להדליק בהתחלה כי אם לא התפודים לא יתרככו).
2. חותכים את התפודים לפרוסות.
3. שמים את התפודים בתבנית המשומנת, מורחים שמנת חמוצה ומגררים מעל גבינה.
4. אופים בתנור למשך שעה ומגישים.
דרג: