תפוחי אדמה בתנור עם בצל אדום ומרווה

תפוחי אדמה נימוחים ורכים צלויים בתנור עם בצל ומרווה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה בתנור עם בצל אדום ומרווה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בינוניות
  • 2 בצלים אדומים בינוניים פרוסים דק
  • 2 כפות עלי מרווה טריים קצוצים
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס יין אדום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
  • מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
  • בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לכלי פיירקס עם מכסה.
  • צולים בתנור 15 דקות.
  • מסירים את המכסה, מערבבים וצולים עוד כ-15 דקות לקבלת צבע שחום ולריכוך.
  • מגישים חם בכלי האפייה.


  • דרג: