תפוחי אדמה ברוטב שום

תוספת מנצחת לכל ארוחה

מאת: נסרין חדאד

דרג:
תפוחי אדמה ברוטב שום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • תפוחי אדמה קטנים מאוד
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • חמאה
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף. כל אחד לחוד.
2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 40 דקות.
3. ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ומוסיפים את השום, המלח והפטרוזילה.
4. מערבבים ביחד ומניחים בצד.

הגשה: משאירים את התפוחי אדמה בנייר כסף ומגישים לידם בקערה את הרוטב.
דרג: