תפוחי אדמה בפסטו ארוגולה

מנה יפהפיה עם צבעים מהממים, והכי חשוב קלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליטל ארזי \

צילום: ליטל ארזי \

עיצוב: ליטל ארזי

דרג:
תפוחי אדמה בפסטו ארוגולה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 800 גרם תפוחי אדמה קטנים מקולפים
  • לפסטו ארוגולה
  • 80 גרם ארוגולה
  • 15 גרם צנוברים
  • 150 גרם שמן זית
  • 30 גרם לחם
  • 1/2 שן שום כתושה
  • 2 פילטים של אנשובי (לא חובה)
  • 2 כפות גבינת גבע-פרמזן מגוררת "תנובה"
  • מלח לפי הטעם
  • להגשה
  • חופן צנוברים קלויים
  • חופן גבינת גבע-פרמזן מגוררת "תנובה"

אופן הכנה:

אופן הכנה:
א. לבשל את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו.
ב. בעזרת בלנדר ידני, לערבב את מצרכי הפסטו עד קבלת תערובת אחידה.
ג. לערבב את תפוחי האדמה עם תערובת הפסטו, לפזר מעל צנוברים קלויים ופרמז'ן. 

דרג: