תפוחי אדמה בעשבי תיבול ועגבניות מיובשות

תפוחי אדמה בעשבי תיבול ועגבניות מיובשות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תפוחי אדמה בעשבי תיבול ועגבניות מיובשות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים מעוגלים אחידים בצורתם ובגודלם
  • 2 כפית מלח גס
  • 5 כפות שמן זית
  • 6 עגבניות מיבשות קצוצות
  • לתערובת עשבי תיבול:
  • 1 כפית רוזמרין קצוץ
  • 1 כפית טרגון קצוץ
  • 1 כפית מיורן קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. בקערית מערבבים ביחד את הטרגון, המיורן, הרוזמרין, שמן הזית, כפית מלח גס, קורט פלפל שחור, ושמן הזית.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לשישה חלקים לאורכם.
3. מרתיחים מים עם כפית מלח בסיר גדול ומבשלים את תפוחי האדמה למשך 5 דקות. מסננים ומניחים להתייבש ולהצטנן.
4. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומעל מפזרים את תערובת עשבי התיבול והעגבניות המיובשות הקצוצות ומערבבים קלות.
5. צולים בתנור לכ-30-דקות, עד לריכוך ולקבלת צבע שחום. מוציאים ומגישים חם.
 

דרג: