תמרים ומשמשים מיובשים במילוי גבינת עזים

תמרים ומשמשים מיובשים במילוי גבינת עזים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תמרים ומשמשים מיובשים במילוי גבינת עזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 20-30 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 תמרים מיובשים מזן מג'הול או 30 משמשים מיובשים
  • 1 גליל (200 גרם) גבינת "פרומעז"
  • לקישוט:
  • עירית קצוצה

אופן הכנה:

  • מוציאים את הגבינה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה ומחממים תנור ל-200 מעלות.
  • חורצים חריץ לאורכו של כל תמר ומגלענים או חורצים חריץ לרוחבו של כל משמש (בלי לחצות לגמרי).
  • מעבדים את הגבינה ביד וממלאים כל תמר או משמש בגבינה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים 10-8 דקות, עד שהגבינה מתרככת. מקשטים בעירית קצוצה ומגישים חם.


  • דרג: