תותים עם קצפת

גרסת פרווה לקינוח הקלאסי, מנה אחרונה קלה ומהירת הכנה, מתאים להגשה באירוח או בתום ארוחה בשרית

מאת: שירן בן עמי \

מקור מתכון: שירן בן עמי

דרג:
תותים עם קצפת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מיכל קצפת צמחית להקצפה של השף הלבן
  • 2 מארזי תותים
  • כף סוכר
  • כמה טיפות מיץ לימון טרי
  • שוקולד מריר לקישוט

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים את התותים באופן הרצוי (אפשר לחצי ואפשר לרבעים) ושמים בסיר עם כף סוכר וכמה טיפות מלימון.
2. מחממים את הסיר עד אשר הנוזל מבעבע קלות.
3. מסדרים את התותים בכוסות ומניחים לתותים להתקרר.
4. מקציפים את הקצפת צמחית ובעזרת שקית זילוף מזלפים בכוסות על התותים.
5. מפזרים על הכוסות שוקולד מריר.
דרג: