תבשיל קדירה חומוס וכרובית בשמנת קארי

תבשיל קדירה חומוס וכרובית בשמנת קארי מתכוני ירקות איכותיים למרקים, פשטידות, לביבות ועוד, שמאתגרים את הדמיון הקולינרי

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
תבשיל קדירה חומוס וכרובית בשמנת קארי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס חומוס מושרה ללילה במים
  • 1 ראש כרובית בינוני חתוך לפרחים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 מכלים (250 מ"ל כ"א) שמנת לבישול מסדרת השף הלבן
  • 2-3 כפיות קארי
  • 3 כפות שמן
  • כוסברה קצוצה לקישוט
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את החומוס במים עד שמתרכך.
אופן ההכנה:

2. חולטים את הכרובית במי מלח.

3. בסיר מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הקארי, מערבבים ומטגנים.

4. מוסיפים את החומוס, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מביאים לרתיחה ומתבלים במידת הצורך.

5. מוסיפים את הכרובית החלוטה, מערבבים ומבשלים כ- 15 דקות נוספות.

6. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את הכוסברה מעל.
דרג: