תבשיל פטריות כפרי

תבשיל מושלם לערב חורפי כארוחה שלמה או כתוספת בניחוח ביתי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
תבשיל פטריות כפרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 3-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית פטריות שלמות מוקפאות סנפרוסט (600 גרם)
  • 1/4 שקית בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט (150 גרם)
  • 1 כוס אפונת גינה מוקפאת סנפרוסט
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
  • פלפל צהוב קטן חתוך לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אורגנו
  • 2 כפות יין לבן יבש
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כף כוסברה טרייה קצוצה
  • שמן זית לטיגון

אופן הכנה:

אופן הכנה: 
1. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הפטריות, מטגנים על להבה גבוהה במשך 8 דקות. מסננים ושומרים בצד.
2. מוסיפים שמן למחבת ומצרפים את הבצל המוקפא מטגנים עד שקיפות. לאחר מכן, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים למחבת עם השום והבצל את הפטריות, האפונה המוקפאת, הפלפלים ושאר המרכיבים, למעט עשבי התיבול. מבשלים למשך 6-5 דקות על להבה נמוכה.
3. מסירים מהלהבה, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.

דרג: