תבשיל כרוב מאודה

תבשיל כרוב, עגבניות ופלפלים מאודים, מנה טבעונית דלת קלוריות, מומלצת כתוספת למנה עיקרית

מאת: מאיר קוטב \

מקור מתכון: מאיר קוטב

דרג:
תבשיל כרוב מאודה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כרוב לבן
  • בצל יבש
  • 3 עגבניות
  • 1 גמבה
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח
  • פפריקה/מתוקה/חריפה

אופן הכנה:

הכנה:
1. בסיר גדול שמים מעט שמן בצל קצוץ ומטגנים עד שיזהיב, מוסיפים כרוב קצוץ, ומכסים, מניחים את הסיר למשך 10-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים תדירות בכדי לצמצם את נפח התבשיל.
2. לאחר אידוי הכרוב, מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים לאדות את התבשיל תוך כדי עירבוב.
3. לאחר שהפלפלים אודו מוסיפים את העגבניות ומערבבים לתוך התבשיל, מתבלנים במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק (אופציונלי).

דרג: