תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי

ארוחה נהדרת למשפחה או לאורחים, מנת בשר עם ירקות עסיסית ואיכותית

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף אבי שליסל

דרג:
תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 סועדים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קופסא קוביות בקר ילי קדירה
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 ראש שום קלוף
  • 3 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1-2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים או 1 שקית פלפל אדום מתוק לח
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות עבות
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כפות אבקת מרק בקר
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • כ 2 ליטר מים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבשר הבצל והשום מערבבים עד שהבשר סגור מכל צדיו .
2. מוסיפים את המים ומבשלים כ שעה וחצי עד שהבשר מתרכך
3. מוסיפים את תפוחי האדמה הבטטה הגזר והפלפל מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים ומבשליםכ 1/2 שעה נוספת עד שתפוחי האדמה מוכנים .
4. משלימים טעם עם מלח פלפל ומגישים .

לחובבי קטניות אפשר להוסיף קופסת שימורים אחת של חומוס גרגרים .

 
דרג: