שרלוט גבינה

שרלוט גבינה

מאת: לאה קסיס

דרג:
שרלוט גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות בישקוטים
  • 750 גרם גבינה 9 אחוז של תנובה
  • כוס סוכר
  • שמנת להקצפה השף הלבן
  • 50 גרם מרגרינה
  • 2 ביצים
  • סלסלת תותים
  • 12 דובדבנים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הסוכר עם המרגרינה, טורפים את הביצים ומוסיפים, מקציפים את השמנת לקצף קשה ומערבבים עם הגבינה.
2. לוקחים תבנית קפיצית עגולה ומסדרים את הבישקוטים בעמידה מסביב ובתחתית שופכים מעל את הגבינה ומעבירים למקרר ליממה כדי שהעוגה תתיצב.
3. למחרת חותכים תותים לחצאים ומסדרים יפה מסביב מוסיפים גם דובדבנים או כל פרי שיש נהדר.
דרג: