שקשוקה פטה

שקשוקה אותנטית עם תוספת מרעננת של גבינת פטה, מתכון קליל ופשוט להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אורלי כהן

דרג:
שקשוקה פטה
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל יבש
  • 5 עגבניות בשלות
  • 2 גמבה אדומה
  • 1 פלפל חריף
  • 4 ביצים
  • מלח
  • כמון
  • כרוויה (קימל טחון)
  • גבינת פטה 5 אחוז

אופן הכנה:

1. מאדים במעט שמן ומלח את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הגמבה הקצוצה ולאחריה את העגבניות הקצוצות.
2. מבשלים מעט עד להתרככות.
3. מוסיפים 4 ביצים ומכסים למספר שניות עד שיתייצבו.
4. מוסיפים בנדיבות גבינת פטה של ״פיראוס״ ומתבלים במעט כמון וכרוייה. מכסים שוב.
 
דרג: