שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

סלט קליל, טעים ובריא. מומלץ כתוספת ליד המנה העיקרית או כמנה ראשונה לפתיחת הארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½ 1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1. מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
2. בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.
3. מעבירים את השעועית לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.
דרג: