שניצל בעשבי תיבול טריים בציפוי פריך פיקנטי

שניצל בעשבי תיבול טריים בציפוי פריך פיקנטי, מנה נפלאה וטעימה, פשוטה להכנה, מתאימה לארוחת צהריים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שניצל בעשבי תיבול טריים בציפוי פריך פיקנטי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 ביצים טריות
  • לימון
  • כוס פרורי לחם
  • 2 כפות קורנפלקס לא ממותק מרוסק באצבעות
  • 2 כפות טימין קצוץ
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • פלפל שאטה טחון
  • 3/4 כוס קמח
  • מלח גס
  • 4 מנות שניצל חזה עוף (מומלץ עבה ולא דק)
  • חצי כוס שמן לטיגון
  • 4 ענפי טימין טריים

אופן הכנה:

1. בקערית עמוקה טורפים את הביצים עם כף מיץ לימון טרי.
2. בצלחת שטוחה מערבבים את פרורי הלחם עם הקורנפלקס, הטימין הקצוץ, הבזיליקום הקצוץ וקורט קטן של פלפל השאטה
3. בצלחת שטוחה נוספת מערבבים את הקמח עם קורט מלח גס .
4. טובלים היטב את חזה העוף בקמח ומנערים קלות, טובלים את חזה העוף המקומח בבלילת הביצים, מעבירים לפרורי הלחם הופכים ומכסים היטב משני הצדדים בפרורי לחם תוך טפיחה קלה, . מעבירים שוב את השניצל אל בלילת הביצים ושוב מצפים בפירורי הלחם משני הצדדים.
5. מחממים את השמן במחבת טיגון מעל להבה בינונית וצולים את השניצלים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב צלוי- יש להקפיד שלא לשרוף את פירורי הלחם.
6. מעבירים לצינון על גבי נייר סופג ומגישים בעיטור ענף טימין טרי מעל.
 

דרג: