שלגוני קרלו-בננה

קינוח קיצי וכיפי, מרענן ומצנן, טעם שוקולדי עם בננות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: תמר גיא-חיים

דרג:
שלגוני קרלו-בננה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מעדן קרלו וניל
  • מעדן קרלו שוקולד
  • 2 בננות

אופן הכנה:

1. חותכים את הבננות לפרוסות.
2. מערבבים את הפרוסות עם המעדנים.
3. מכניסים למיכלי הפלסטיק (אם משתמשים בכוסות לא לשכוח להכניס כפית פנימה)
4. מקפיאים. 

דרג: