שכבות של פירות יער קרם גבינה ושטרויזל שקדים

מתוך תחרות יפה בלבן 2016, שכבות של פירות יער קרם גבינה ושטרויזל שקדים של הגולשת אלינור גיל

מאת: אלינור גיל

דרג:
שכבות של פירות יער קרם גבינה ושטרויזל שקדים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שכבת פירות יער:
  • קופסת אננס משומר
  • פטל
  • 3 כפות סוכר
  • שכבת קרם גבינה:
  • שמנת להקצפה 500מל של השף הלבן
  • חצי כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • 750 גר גבינה לבנה 5% ניתן להמיר 250גר לגבינת שמנת 30% או גבינת מסקרפונה
  • שכבת שטרויזל
  • 100 גר חמאה
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס שקדים פרוסים מולבנים
  • חצי כוס סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. לשכבת פירות יער
מערביבים פירות יער עם סוכר ושמים בתחתית כלי הגשה (חשוב כלי הגשה יפה כמו בתמונה

2. לשכבת קרם גבינה
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג לקצפת יציבה מקפלים את הגבינה ושמים מעל שכבת פירות היער

3. לשטרויזל
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח + סוכר + חמאה לתערובת פירורית (חשוב לא לערבב יותר מידי כדי שלא יווצר בצק אנחנו רוצים פירורים לא אחידים בגודל) מוסיפים שקדים ואופים בתבנית 180 מעלות כ- 10 דקות מידי פעם לערבב בתנור עד שהפירורים זהובים מצננים ושמים על תערובת הגבינה. מקררים לילה ומגישים פשוט עם כף להרים משלושת השכבות לצלחת

4. גיוונים:
מוסיפים מרשמלו מעל שכבת פירות היער
דרג: