שיפודי אנטריקוט במרווה וחזה אווז

מתכון נהדר לשיפודי בשר עסיסיים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שיפודי אנטריקוט במרווה וחזה אווז
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם קוביות אנטריקוט לשיפודים
  • 120 גרם חזה אווז בקוביות 2X1 ס"מ
  • 16 עלי מרווה
  • רכיבים למרינדה:
  • 6 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. משחילים על שיפוד עץ בשר, חזה אווז ועלה מרווה וחוזר חלילה 4 פעמים. חוזרים על התהליך עבור 4 שיפודים.
2. מערבבים את חומרי המרינד.
3. מורחים את השיפודים במרינד וממתינים שעה.
4. צולים על גחלים (ברביקיו) בהתאם לדרגת הצלייה הרצויה.
5. חשוב מאד לסובב מידי פעם את השיפודים במהלך הצלייה.
6. מגישים חם, זורים מעל מעט מלח גס.
מומלץ להשרות את שיפודי העץ במים מראש כשעה טרם השחלת הבשר ושאר הרכיבים על השיפוד.
דרג: