שייק שמנת ופירות מוקפא

שייק שמנת ופירות מוקפא שתמיד מרשים להגיש לאורחים

מאת: תמי פדל

דרג:
שייק שמנת ופירות  מוקפא
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן
  • 2 קרלו וניל או 2 קרלו שוקולד
  • 1/2 חבילה של אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
  • 1/3 כוס חלב תנובה
  • פירות העונה - כוס תותים או כוס קיווי או כוס אפרסק חתוך ועוד, אפשר לשלב הכל לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והקרלו עד לשמנת יציבה.
2. קוצצים את הפירות בבלנדר מקל, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
3. שופכים לתוך כלי המתאים להקפאה.
4. מחכים 5-6 שעות ומגישים בכוסות גלידה מפנקות.
ניתן להוסיף קצפת (אשר מכינים אותה משמנת מתוקה של השף הלבן) ולקשט בשוקולד וסוכריות צבעוניות.
דרג: