שייק קרלו עם גלידת שוקולד ושוקולד מגורד

שייק שוקולד בהשראת המעדן האהוב קרלו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שייק קרלו עם גלידת שוקולד ושוקולד מגורד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות גלידת שמנת בטעם שוקולד
  • 4 כפות סירופ שוקולד
  • 3 כוסות שוקו קרלו צונן מאוד
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן עם 2 כפות סוכר (לא הכרחי)
  • 100 גרם שוקולד מגורד

אופן הכנה:

1. שמים במעבד מזון המצוייד בלהב פלדה או בבלנדר גלידה את סירופ השוקולד ושוקו קרלו. מערבלים עד למידת הסמיכות הרצויה.
2. מעבירים לגביעי זכוכית.
3. מעטרים בקצפת ובפירורי שוקולד מקופלת ומגישים.

דרג: