שטרודל סלומון עם גבינת פרומעז של תנובה ודובדבנים חמוצים

שטרודל סלומון עם גבינת פרומעז של תנובה ודובדבנים חמוצים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: חגית כהן

דרג:
שטרודל סלומון עם גבינת פרומעז של תנובה ודובדבנים חמוצים
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: כ-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם פילה סלומון
  • 3 עלי פילו
  • מיכל שמן ספריי
  • צנצנת דובדבנים חמוצים
  • 1 גליל גבינת פרומעז של תנובה
  • כ- 200 גרם תרד קפוא
  • כמה עלי בזיליקום
  • מלח פלפל שחור
  • מעט שמן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מחממים שמן בסיר או במחבת  2.מטגנים מעט את התרד מוסיפים מעט מלח ומעט פלפל שחור ונותנים לנוזלים להיספג  3.מוסיפים עלי בזיליקום חתוכים עוד דקה על האש ומכבים 
מקררים מעט 
4.ממליחים מעט את הסלמון 
5.שוטחים את עלי הפילו ומרססים כל עלה בספריי שמן ועוד עלה ושוב אותו הדבר ואז מניחים את העלה השלישי.
6.מורחים במרכז העלה את התרד המוכן מניחים מעל את פילה הסלמון, מעל הסלמון חותכים את גבינת הפרומעז של תנובה לעיגולים ומניחים מעל הסלמון מעל הגבינה מפזרים את הדובדבנים החמוצים.
7.סוגרים את הפילו לשטרודל יפה מתיזים עוד מעט שמן מעל
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ- חצי שעה

דרג: