שוקיי עוף צלויות בקייגי'ן אמריקאי

גוונו את מתכוני העוף בתנור שלכם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שוקיי עוף צלויות בקייגי'ן אמריקאי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כפיות תבלין קייג'ין
  • 3 כפות יין אדום
  • קורט מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 בצל לבן קצוץ דק מאוד
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 6 שוקי עוף

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מכינים מרינדה: מערבבים ביחד את תבלין הקייג'ין, 2 כפות יין אדום, כף מיץ לימון, שמן זית, מלח, את הבצל הקצוץ והשום.
2. מנקים ומייבשים את שוקיי העוף. מניחים את השוקיים בתבנית בינונית בשכבה אחידה וצפופה.
3. מעל יוצקים את המרינדה ומורחים בה היטב את שוקי העוף, מעל הבשר ומתחת לעור. משרים לשעתיים.
4. מחממים את התנור לחום גבוה.
5. צולים את השוקיים בתבנית למשך כ-25 דקות.
דרג: