שוקו חם עם קצפת

משקה שחיתות טעים ללילות חורף קרים ורומנטיים

מאת: יחיאל סמסון

דרג:
שוקו חם עם קצפת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמנת מתוקה
  • אבקת שוקו ממותקת
  • חלב
  • שוקולד מקופלת

אופן הכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה.
2. לוקחים את השוקו לפי כמות שאוהבים (מקסימום 2 כפיות), ומערבים טוב יחד מעט מאוד חלב כדי שלא יהיו גושים.
3 מוסיפים חלב עד 2/3
4. לוקחים את השוקו מקציפים אותו (אם אין מקציף אז מחממים בסיר)
5. לוקחים קצת מהקצפת (כבר מוקצף) ומערבים יחד עם השוקו.
6. מוסיפים שוקולד מקופלת
7. מוסיפים כמות נכבדת של השקצפת שזה יראה יפה.
8. מפזרים בעדינות קצת אבקת שוקו מעל הקצפת.
דרג: