שוקו בקצפת

משקה שוקו חם בתוספת קרם שוקולד, קצפת ופיסות פרי, לילדים ומבוגרים כאחד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שוקו בקצפת
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנה אחת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • אבקת שוקו (לפי הטעם)
  • סוכר לבן (לפי הטעם)
  • חצי כוס חלב תנובה
  • קצת מים חמים (ממש 10 טיפות)
  • מיכל קצפת (השף הלבן)
  • חצי חפיסת שוקולד מריר
  • סוכריות לעוגה
  • לתוספת:
  • דובדבנים (או תותים, תפוח עץ, פטל וכדומה)

אופן הכנה:

הכנה:
1. מערבבים את אבקת השוקו והסוכר.
2. שמים את המים החמים ומערבבים.
3. שמים את החלב ומערבבים.
4. מקציפים את הקצפת.
5. שמים את הקצפת (לנסות שהקצפת לא תשקע בשוקו)
6. מחממים את השוקולד עד שיצא קרם שוקולד.
7. שמים את הקרם שוקולד על הקצפת.
8. מפזרים את הסוכריות לעוגה.
 

דרג: