שוקולד לבן חם חם

שוקולד לבן חם חם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שוקולד לבן חם חם
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3.25 כוסות חלב תנובה 3%
  • 170 גרם שוקולד לבן מגורר או שבור לפירורים קטנים
  • 1 ביצה טרופה
  • 0.25 פלפל אדום חריף טחון (עדיף קאיין)
  • 1 כפית קינמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. הניחו את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן-מרי). המיסו את השוקול תוך ערבוב עד שמתקבלת תערובת חלקה והוסיפו את אבקת הפלפל החריף.
2. בעזרת טורף ביצים, ערבבו את הביצה הטרופה אל תוך קערת השוקולד.
3. המשיכו לטרוף והוסיפו בהדרגה כוס אחת של חלב עד שהוא נטמע בתערובת, המשיכו לחמם את התערובת מעל המים הרותחים.
4. מיזגו בהדרגה את שארית החלב, תוך טריפה מתמדת.
5. חממו שוב את התערובת מעל המים הרותחים, והמשיכו לערבב כדי למנוע רתיחה.
6. כאשר כל החלב נטמע בתערובת השוקולד, הסירו מהאש ומזגו לספלים, ביזקו מעט קינמון מעל והגישו.


 

דרג: