שוקולד חלבה

שוקולד בטעם חלבה, או חלבה בטעם שוקולד קינוח אישי מיוחד וטעים

מאת: מיכל מאיר

דרג:
שוקולד חלבה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • המרכיבים:
  • 37.5 גרם שפופרת חלב מרוכז וממותק (1/4 שפופרת)
  • 1/4 חבילת ממרח חלווה פוליבה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:


אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד והשמנת יחדיו.
2. מכניסים למקרר עד שהכל מתגבש, עד שממש נוצר מעין בצק שוקולד/תערובת טראפלס.
3. כאשר השוקולד מוכן לעבודה, מערבבים את החלווה עם החלב המרוכז כך שגם כאן נוצר מעין בצק.
4. מעצבים את החלבה לצורה שרוצים
5. מניחים את השוקולד מעל, בצורה שרוצים. ניתן למלא בתוך תבניות סיליקון בצורות שונות
6. מכניסים למקרר להתגבשות אחרונה.
 
דרג: