שומר צלוי בטימין ובזיליקום טרי

מנה ראשונה מושלמת ובריאה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: קובי פרסול

דרג:
שומר צלוי בטימין ובזיליקום טרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ראש שומר שטוף ונקי
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 150 גרם גבינת קצ'קבל מסדרת קולאג' חתוכה לקוביות בינוניות
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • פלפל שחור
  • מלח
  • צרור בינוני של עלי טימין טרי קצוץ גס
  • צרור בינוני של בזיליקום טרי קצוץ גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מפרקים את השומר וכל גבעול חותכים לאורך ל-4.
3. בתבנית פיירקס מערבבים את גבעולי השומר עם שמן הזית התבלינים ועשבי התיבול ומערבבים.
4. צולים 20 דקות בתנור לא מכוסה.
5. מפזרים את הקצ'קבל ואופים עוד כ-5 דקות לצבע וריכוך עדין של הגבינה. מגישים חם.
 

דרג: